Χονδρική πώληση τροφίμων και ποτών

Δείτε πληροφορίες για την χονδρική πώληση τροφίμων και ποτών από την εταιρεία Ευ Παν

χονδρικη

τροφιμα

ποτα

θεσσαλονικη

 

 

 δειτε τροφιμα πληροφοριες τροφιμων
 
 χονδρικη δειτε πληροφοριες ποτων

 

 

 
 θεσσαλονικη ποτων τροφιμα εταιρεια  
             

Παραγγελίες

Η Ευ Παν διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο σύστημα εξυπηρέτησης των παραγγελιών χονδρικής των πελατών της, εξασφαλίζοντας άμεση διαθεσιμότητα στα προϊόντα, σε συνδυασμό πάντα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν τηλεφωνικώς, ή μέσω email και εξυπηρετούνται κατά κανόνα σε 1 με 2 εργάσιμες. Για τους τακτικούς πελάτες της Ευ Παν παρέχονται επιπλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα αποστολής τυποποιημένων επαναλαμβανόμενων παραγγελιών, αλλά και η άμεση (rush hour) εξυπηρέτηση σε παραγγελίες της τελευταίας στιγμής. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συσκευασμένα στον χώρο του πελάτη, ενώ το προσωπικό της Ευ Παν είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας κάνει τις καλύτερες προτάσεις και να σχεδιάσει μαζί σας το καλύτερο πακέτο προϊόντων που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

 

 

Διανομές

Οι διανομές των παραγγελιών χονδρικής γίνονται με οχήματα της εταιρείας μας, που πληρούν όλες τις κατά περίπτωση απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων, αλλά και η ασφαλής μεταφορά τους στον χώρο του πελάτη. Οι σταθεροί πελάτες της εταιρείας απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορά των προϊόντων μας στον χώρο τους, ενώ υπάρχουν πολλαπλές δυνατότητες άμεσης εξυπηρέτησης για παραγγελίες της τελευταίας στιγμής, αλλά και για έκτακτες παραγγελίες, καθώς και για αποστολή παραγγελιών σε απομακρυνσμένες περιοχές. Η Ευ Παν καλύπτει με την εμπορική της δραστηριότητα ολόκληρη την Ελλάδα, διαθέτοντας εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

 

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα που προσφέρει η Ευ Παν στους πελάτες της διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τις άριστες προδιαγραφές παραγωγής τους, που τα κάνουν να διακρίνονται, το καθένα στο είδος του, για την ποιότητα και τη γεύση τους. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει η Ευ Παν πληρούν τις προδιαγραφές της εγχώριας και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, ενώ διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και τα περισσότερα από αυτά έχουν διακριθεί με βραβεύσεις σε διαγωνισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού για την ποιότητα και τη γεύση τους.

 

 

Συνεργασίες

Η Ευ Παν, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς σε όλη την Ελλάδα, με τη φερεγγυότητα, την άριστη παροχή εξυπηρέτησης και την προσεκτική επιλογή προϊόντων, αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες για πληθώρα επαγγελματιών της εμπορίας τροφίμων και της εστίασης που επιλέγουν τα προϊόντα μας. Επιπλέον, είναι πόλος έλξης για επιχειρηματίες και παραγωγούς ανά την Ελλάδα που την προτιμούν για τη χονδρική διάθεση των προϊόντων τους, καθώς η Ευ Παν προσφέρει ένα άρτιο πλαίσιο εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα, όντας έτσι η ιδανική επιλογή για την καλύτερη δυνατή προώθηση των προϊόντων ενός παραγωγού. Αν επιθυμείτε να εντάξετε και τα δικά σας προϊόντα στην Ευ Παν, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Θα είναι χαρά μας να δούμε τα προϊόντα σας και να εξετάσουμε μαζί σας τις προοπτικές μιας συνεργασίας.

 

 

After Sales

Στην Ευ Παν η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση! Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας είναι δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας διαρκή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και των πωλήσεων, αλλά και επιπλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες για τους σταθερούς πελάτες μας, όπως η εξυπηρέτηση παραγγελιών της τελευταίας στιγμής, αυτοματοποιημένες τακτικές παραγγελίες και δωρεάν διανομή παραγγελιών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, αλλά και να συζητήσετε μαζί μας το κατάλληλο πακέτο προϊόντων για τη δική σας επιχείρηση.

             
             

 

             
             

 

             

 

 

 


ευ παν bar,θεσσαλονικη,λαδαδικα,wine bar
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
κρασια,τρόφιμα,ποτά,χονδρικη,λιανικη,eshop