Ευ Παν, εταιρεία τροφίμων και ποτών

Γνωρίστε την Ευ Παν, εταιρεία χονδρικής και λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα σε οικονομικές τιμές

χονδρικη

τροφιμα

ποτα

βορεια

Ελλαδα

 

 

 θεσσαλονικη χονδρικη χονδρικης ελλαδα
                 
 ελλαδα πωλησης τιμες ποτα              

 ποτα βορεια οικονομικες πωλησης

 τροφιμα ελλαδα τροφιμων χονδρικη βορεια θεσσαλονικη τροφιμα λιανικης

 γνωριστε οικονομικες πωλησης τροφιμα

 

 

 λιανικης τροφιμα ποτα χονδρικης
 
             

Η Ευ Παν είναι μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία χονδρικής & λιανικής τροφίμων και ποτών. Με έδρα της τη Θεσσαλονίκη, υπό τη διεύθυνση του Στάθη Παναγιωτίδη, η εταιρεία έχει καταξιωθεί στον κλάδο, συνδυάζοντας ένα σύγχρονο πλαίσιο εξυπηρέτησης με φιλικότητα και επαγγελματισμό και επιδιώκοντας ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής, που καθιστά τα προϊόντα της σταθερή επιλογή για τους επαγγελματίες της εστίασης και της πώλησης τροφίμων, αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές. Με τη συνεχή έρευνα αγοράς και την αναζήτηση νέων παραγωγών και προϊόντων της Ελληνικής Γης,αλλά και ξεχωριστές επιλογές από τον διεθνή χώρο, η Ευ Παν βρίσκεται στην πρωτοπορία της χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών στη Βόρεια Ελλάδα, φέρνοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον κλάδο.

 

Ιδιαίτερο κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρείας αποτελεί πια το Ευ Παν Boutique and Flavours Bar στη Θεσσαλονίκη, στα Λαδάδικα. Ένας όμορφος χώρος που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, συνδυάζοντας την όμορφη ατμόσφαιρα και την καλή μουσική με όλη την γκάμα κρασιών και ποτών της Ευ Παν, ξεχωριστές gourmet και παραδοσιακές προτάσεις από την κουζίνα, αλλά και βραδιές γευσιγνωσίας και γνωριμίας με κρασιά από την Ελλάδα και το  εξωτερικό.

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της Ευ Παν και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε ανακαλύπτοντας τα προϊόντα μας, τρόφιμα και ποτά, και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και το πλαίσιο εξυπηρέτησης της εταιρείας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας online, αλλά και  να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για χονδρική πώληση, αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση που μπορεί να χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Ευ Παν θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις, προτάσεις και προσφορές για το σπίτι ή για την επιχείρησή σας. Αν είστε παραγωγός και επιθυμείτε να εντάξετε τα προϊόντα σας στην γκάμα της Ευ Παν, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε τα προϊόντα σας και μαζί σας να βρούμε τις καλύτερες προοπτικές μιας μελλοντικής συνεργασίας με την εταιρεία μας.

 

Είναι μεγάλη χαρά μας όμως να καλωσορίζουμε στο site μας και τους πελάτες που απλά αναζητούν εκλεκτά προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι και την οικογένειά τους. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας προς την Ευ Παν. Ανταποκρινόμαστε με τη δέσμευση να διατηρήσουμε πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες μας. ώστε οι καταναλωτές, που είναι βέβαια και οι τελικοί αποδέκτες των προϊόντων μας, να είναι πάντα απόλυτα ευχαριστημένοι. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε τις αγορές σας online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απολαμβάνοντας την εκλεκτή ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων που σας προτείνουμε.

             
                             
                             

 

 

 


ευ παν bar,θεσσαλονικη,λαδαδικα,wine bar
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
κρασια,τρόφιμα,ποτά,χονδρικη,λιανικη,eshop